Duurzaam DrijberNieuws

Verslag vergadering DD dd 13-04

Een kort verslag deze keer want er is teveel waar we nog niets over kunnen zeggen, maar dat staat een kort verslag niet in de weg.

.

.

Verslag Duurzaam Drijber (DD), dd woensdag 13 april 2022

We gaan onderzoeken of we van het geld dat vrijkomt bij zonnepark De Mussels mee kunnen betalen aan het energieneutraal maken van ’t Kaampie.

Verder onderzoeken we een aantal projecten waar we nog niet teveel over kunnen zeggen, maar wel dat het gaat over biodiversiteit, over bomen kappen, over herinrichting en over een WOB-verzoek.

En we hebben een datum voor de jaarvergadering gepland, dat wordt woensdag 29 juni. De exacte invulling van de avond hebben we nog niet paraat, maar dat volgt in het volgende verslag, na de vergadering van 11 mei.

We zijn nog steeds benieuwd hoeveel Drijberse huizen/boerderijen al zonnepanelen hebben en of anderen wellicht mee willen doen met het zonneparkje-project dat we samen met Attero uitvoeren. Hier komen we later dit jaar op terug. Dit zijn van die ellenlange projecten.

De volgende bestuursvergadering is op woensdag 11 mei 2022, om 20.00 uur in ’t Kaampie. Alle (aspirant)leden zijn het eerste half uur van harte welkom. De voorlopige agenda ziet er als volgt uit:

  1. Opening
  2. Het woord is aan bezoekende leden
  3. Mededelingen en ingekomen stukken/mails
  4. Verslag en actielijst 13 april
  5. ’t Kaampie en zonnepark De Mussels
  6. Biodiversiteit rondom
  7. Stand van zaken ons eigen parkje in samenwerking met Attero
  8. Rondvraag / Wat verder ter tafel komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen