Nieuws

It’s Up 2 You

De 3e editie van het jongerenproject It’s up2you gaat weer van start. Jongeren uit Midden-Drenthe worden uitgedaagd om met ideeën te komen om de eigen omgeving beter, leuker en aantrekkelijker te maken.
Het mag gaan om een speel-of sporttoestel, excursie, schoolproject, creatieve activiteit, oppimpen van de jeugdruimte, dag voor ouderen, training, creatieve workshop, themafeest, goed doel, kledingruilbeurs, muziekoptreden etc., etc.
Vanaf 14 februari kunnen jongeren een vlog, filmpje of presentatie insturen.
Door het in te sturen doen ze mee aan de wedstrijd en maken kans op een geldbedrag om het idee ook echt uit te voeren. Er is een jury die de ideeën beoordeelt. Voor dit project is een bedrag van € 25.000, –beschikbaar als prijzengeld.

De voorwaarden
We willen vooraf niet te veel voorwaarden stellen om de creativiteit van jongeren aan te moedigen en tot zijn recht te laten komen.
1. De wedstrijd is voor jongeren t/m 23 jaar.
2. Jongeren zijn zelf actief betrokken bij het opzetten en de uitvoering van het idee (jongerenzelforganisatie).
3. De vorm staat vrij. Een film of vlog sluit volgens ons het meeste aan bij de jongeren. Maar een presentatie, fotocollage, app, mail etc. mag ook.
4. Een jury waarin ook jongeren deelnemen beslist welke ideeën het beste zijn en wie de challenge winnen. Ieder goed idee krijgt minimaal een waarderingssubsidie. We proberen ieder goed idee samen met de jongeren uit te voeren.
5. De deadline voor deelname ligt op 30 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen