NieuwsThuis

Website Drijber bestaat 12,5 jaar!

Het is feest, we hebben een mijlpaal bereikt: de website bestaat 12,5 jaar!
In 2010 was de wens en de behoefte ontstaan om een eigen website te hebben van en voor het dorp Drijber.
Paula had enige ervaring opgedaan in Sleen en deed een oproep om dit samen in een groepje te realiseren.
Dit betekende als eerste het bouwen van de website, plannen maken, inhoud bepalen, vormgeving, hosting, etc, etc.
De ontstane redactie bestond uit 6 personen die allemaal hun eigen kwaliteiten bleken te hebben, wat goed van pas kwam.
Van deze pioniers van het eerste uur zijn Paula, Henk Jan, Binne en Atie hierbij nog steeds actief en daarnaast zorgt Pieter al sinds jaar en dag voor de technische ondersteuning.
We zijn ondertussen met de derde website aanwezig en meer dan 2000 berichten verder, daarin zijn de bijna 1000 agendapunten niet meegerekend. We kunnen dus gerust stellen dat Drijber bruist en vol leven zit.
Reden voor een nieuwe website is niet alleen een uitstraling en vormgeving van de huidige tijd maar heeft ook een technische achtergrond ivm veiligheid. De datalimiet is ondertussen verhoogd en de bescherming tegen ongewenste indringers wordt voortdurend ge-update en in de gaten gehouden.
De berichtgeving op de website wordt geschreven en gecontroleerd door de redactie, aangevuld met ingekomen stukken vanuit het dorp, gemeente, provincie, etc.
Mail wordt dagelijks bekeken en beantwoord.
De evenementen agenda bevat alleen activiteiten in Drijber om daarmee een duidelijke scheidslijn aan te geven en het overzichtelijk te houden.
We hopen iedereen nog lang van nieuwtjes, informatie, wetenswaardigheden en actualiteit te voorzien zodat u ook heel dicht bij huis op de hoogte blijft van alles wat speelt in en om Drijber.

Met dank aan alle redactieleden, fotografen, filmers, columnisten en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd. Op naar de volgende 12,5 jaar!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen