Ondernemers

Kinntech kozijnen

Kinntech is een kleinschalige gespecialiseerde kozijnen-producent. Wij produceren in eigen beheer en op maat in meranti hardhout.

Berkenweg 24, 9419 TG Drijber
0528 78 50 31
06 51 45 46 36
www.kinntech.nl

Kozijnen, ramen en deuren ook hef-/schuifpuien en draai-/kiepramen worden door ons zelf geproduceerd. Traditionele roedeverdeling of wiener sprossen tussen het HR++ glas, getoogde of ronde kozijnen, praktisch alles is mogelijk!

Wij werken volgens het principe Snel en Goed tegen de Laagste prijzen! Ook voor één enkel raam bent u uiteraard van harte welkom!

kinntechfoto

Kinntech is al ruim 10 jaar actief in de geveltechniek en heeft veel ervaring. Hierdoor kunnen wij u assisteren bij het maken van de juiste keuzes. Sinds 5 jaar bezitten wij een timmerfabriek in Hoogeveen. In de jaren is er veel gebeurd. De techniek staat niet stil, wij leveren hoogwaardige producten en zijn up to date wat betreft nieuwe ontwikkelingen in de branche.
Welke materialen er in de toekomst ook ontwikkeld zullen worden voor kozijnen, ramen en deuren, hout zal altijd een speciale plaats innemen. Hout geeft door zijn natuurlijke warmte steeds opnieuw een huiselijk gevoel.

Daarnaast zijn wij dealer van het gerenommeerde Duitse merk KOCHS kunststof kozijnen. Naast het leveren van kozijnen kan Kinntech ook de demontage en montage voor u verzorgen inclusief eventuele bouwkundige werkzaamheden om dit te realiseren.

In de jaren waarin wij timmerwerken produceren hebben onze producten hun toepassing gevonden in vele projecten en hebben daarbij een grote bijdrage geleverd aan de uitstraling van elk op zichzelf staand object in zijn unieke uitvoering.
Of het nu gaat om grote oplagen, of om de productie van kleinschalige, specialistische series of enkele stuks, Timmerfabriek Kinntech adviseert en denkt met u mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen