Ondernemers

De Stal SVR Camping

Welkom bij SVR Camping De Stal
Hier kunt u slapen in een landelijke omgeving. Onze camping is gelegen in het hart van Drenthe waar de nachten nog donker zijn en de sterrenhemel dan goed te zien is. U vind Camping de Stal tussen Westerbork en Hoogeveen in. Met prachtige natuurgebieden in de buurt zoals het Mantingerzand, plan Goudplevier en een uitzicht op landerijen maakt deze plek dat u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte.
Bovendien is bij SVR Camping de Stal veel natuurschoon waar goed te fietsen en te wandelen is. Al met al DE camping die uitermate geschikt is voor eenieder die houdt van rust en ruimte.

Kanaal Oostzijde 19, 9419 TK Drijber
0528 33 13 26
info@camping-drenthe.nl
www.camping-drenth

Kinderen zijn natuurlijk ook Welkom bij SVR Camping de Stal. Voor kinderen is er genoeg te doen, we hebben skelters, speeltoestellen, een trapveldje en een midgetgolfbaan. Op het veld is een jeu ‘d boules baan en we hebben een leuk spel, dit heet letterboxen en is een soort speurtocht waarbij je door een omschrijving de boxen op kan zoeken.

We hebben nu ook Fien en Teun op Camping de Stal. Wij geven Fien en Teun een zichtbare rol op onze camping. Op onze camping kom je in de vorm van een boerenspeurtocht, verhalenspeurtocht en natuuropdrachten Fien en Teun tegen. En natuurlijk niet te vergeten je kan op de foto met de Fien en Teun ansichtkaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen