Ondernemers

De Stal SVR Camping

Camping De Stal is gelegen in het prachtige Drentse Hooglanden waar de nachten nog donker zijn en de sterrenhemel goed te zien is.

Kanaal Oost zijde 19, 9419 TK Drijber
0528-33 13 26
www.camping-drenthe.nl

Camping “De Stal” campingplaatsen, appartementen, stacaravans en een vakantiewoning te huur. Ook logies op basis van Bed & Breakfast behoort tot de mogelijkheden. Met  prachtige natuurgebieden in de buurt en een uitzicht op landerijen maakt deze plek dat u heerlijk kunt genieten van de rust en de ruimte. Bovendien is er veel natuurschoon waar goed te fietsen en te wandelen is.

destalfoto

Onze camping is gelegen in het groene hart van Drenthe. De camping heeft ruime plaatsen welke betegeld zijn. Met plaatsen om het speeltoestel en plaatsen met uitzicht over de landerijen. Er is een speeltoestel met schommels en een glijbaan, gratis Wifi en een recreatieruimte voor als het weer een keer niet meewerkt. In de zomer organiseren wij iedere week een barbecue op de camping. Ook is er de mogelijkheid om verse broodjes bij ons te bestellen. De camping heeft vlakbij viswater met een steiger en visboot, veel mooie fiets- en wandelroutes door landerijen en prachtige natuurgebieden. De camping ligt centraal tussen grote bezienswaardigheden, zoals Attractiepark Slagharen, Plopsaland Coevorden, Dierenpark Emmen en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen