Duurzaam DrijberWeten

Ketting kleding ruil, ook in Drijber? Jazeker.

Er zijn inmiddels voldoende deelnemers om de kledingruiltas op te tuigen en te starten: tien mensen doen er inmiddels mee.

.

.

Wat is het ook al weer?
Ketting Kledingruil is een initiatief van vrouwen uit Amsterdam-Noord dat te leuk is om niet ook met Drijber te delen. Vinden Femmie, Fennie en Paula. Dus beginnen zij een kledingruiltas: een tas vol tweedehands kleren die van deur naar deur reist in Drijber en omstreken.

Wat zijn de regels voor de kledingruiltas?
Van de tien adressen is een logische route gemaakt waarlangs de tas reist. Onderling wordt er gecommuniceerd via een WhatsAppgroep.
Als er een tas bij je wordt gebracht heb je maximaal vijf dagen om te shoppen, voordat je zelf de tas weer naar het volgende adres op de route brengt. Je mag uit de tas nemen wat je wil, en je mag mooie kledingstukken terug stoppen die jij niet maar draagt. Dit hoeft niet één op één, soms neem je meer, soms geef je meer, c’est la vie! Wees kritisch op wat je in de tas stopt: verwassen, gepilde, gevlekte of kapotte items horen er niet in thuis!
Als er nog items van jou in zitten, als de tas bij jou terugkomt, haal deze er dan uit om te voorkomen dat steeds hetzelfde kledingstuk rondreist.
Het is leuk om een foto met je nieuwe aanwinst in de bijbehorende WhatsApp-groep te delen. Maar dat hoeft niet natuurlijk.

Heb je alsnog zin om mee te doen, meld je dan aan door een appje te sturen naar:
Fennie Vredeveld: 06-50480654
Femmie Tolsma: 06-27543936
Paula Laning: 06-22429898

Heb je je aangemeld, en het valt tegen, of je hebt er geen zin meer in, dan kun je er ook zo weer mee stoppen.

2 thoughts on “Ketting kleding ruil, ook in Drijber? Jazeker.

 • Dit artikel is niet te lezen, letters zijn onduidelijk.

  Beantwoorden
  • Beste Mady, onze website heeft kuren en we zijn er nog niet uit waar die vandaan komen. Sommige berichten worden onduidelijk weergegeven. We zoeken naar een oplossing. Onze excuses in elk geval.
   Groeten, Paula

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen