Nieuws

Vul een doos, help Oekraïne!

Kindcentrum Drijber vraagt uw aandacht voor het volgende:

In de periode van 28 februari tot 2 april, dus vanaf de voorjaarsvakantie tot en met het Paasweekend, staat CKC Drenthe in het teken van een hartverwarmende actie voor Oekraïne. Hulp is daar dringend nodig om honderdduizenden burgers te voeden die in een gebied leven met weinig voedsel, water, elektriciteit en verwarming. Voor de meest kwetsbare inwoners in het frontgebied kan een gevulde doos levensreddend zijn.

Om de Oekraïense families van onze kindcentra te laten merken dat we achter hen staan, is CKC Drenthe samen met kindcentrum Papenvoort een actie gestart onder de vlag van de Friese rijders. U leest er meer over in bijgaande flyer. Helpt u ook mee om een bananendoos te vullen? Graag alleen de gevraagde boodschappen in de doos doen, de grenscontroles zijn namelijk streng. Met heel CKC Drenthe gaan we voor minimaal 500 dozen!

U kunt een bananendoos uit de supermarkt halen (met deksel), maar we hebben er ook een paar op voorraad staan op ons leerplein. U hoeft niet een hele doos zelf te vullen, u kunt het ook samen met een ander gezin, met vrienden of buren doen (totale waarde van de inhoud bedraagt €35 – €50). Wilt u liever geld doneren? Dat kan ook! Op ons leerplein staat een donatie bus waarin u contant geld kunt doen. Wij zorgen dat er van dat geld weer nieuwe dozen gevuld worden.

Namens de mensen in de frontlinie, heel erg bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen