Ondernemers

Peter de Koning Partyservice

Binnenkort iets te vieren? Peter de Koning Partyservice zorgt ervoor dat het een feest wordt!

Wijsterseweg 2, 9436 PE Mantinge
06 51 20 86 51
0593 55 25 37
peter@dekoningparty.nl
www.dekoningparty.nl

Met bijvoorbeeld  lekker eten, een tent en voor de kinderen een springkussen. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsfeest, een groot of klein feestje. Natuurlijk houden wij graag rekening met uw wensen! Bel of mail gerust om te overleggen wat voor u de beste keuze is voor uw feest.

De rijdende winkel
De rijdende winkel bestrijkt Drijber/Mantinge en omgeving. Dagelijks wordt er bij vele huishoudens voor gereden, om deze te voorzien van hun dagelijkse boodschappen.
Nieuwe klanten noemen het assortiment in mijn rijdende winkel wel eens “het best bewaarde geheim van de regio”. Want door een uitgekiende samenstelling bied ik met meer dan 1000 artikelen een compleet kruideniers- en versassortiment. Daarom kan ik vrijwel altijd aan de vraag van mijn klanten voor de dagelijkse boodschappen voldoen, en omdat ik zelf de inkoop doe, kan ik ook nog eens heel snel inspelen op de wensen van mijn klanten. Mijn streven voor mijn rijdende winkel is “kwaliteit, vers, overzichtelijk en uitnodigend” en dat merkt u zodra u binnenstapt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen