Ondernemers

Garage Jansen

Welkom bij Garage Jansen Drijber, al meer dan 30 jaar een begrip. Als allround garagebedrijf gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.

De Brink 11, 9419 TL Drijber
0593 567 525
www.garagejansendrijber.nl

Voor APK keuringen, airco service, onderhoud, verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, schadeherstel, spuitwerk en restauratie bent u bij ons aan het juiste adres. De moderne werkplaats is zodanig ingericht dat alle reparaties aan alle merken auto’s uitgevoerd kunnen worden.

  • A P K
  • Airco service.
  • Ruit reparatie
  • Uitlijnen
  • Alle merken banden (zeer scherpe prijzen)

Door de firma Koskamp worden wij dagelijks 4 keer voorzien van onderdelen. In de praktijk betekend dit dat de onderdelen meestal binnen een uur bij ons op de plank liggen, zodat wij veel reparaties binnen 1 werkdag kunnen afronden. Indien nodig krijgt u van ons een leenauto.

Garage Jansen in Drijber is opgericht door Henk Jansen. Het begon in 1969 in Hoogeveen. In een autobox, waar in de vrije tijd samen met een collega auto’s gerepareerd werden. In 1974 werd in Drijber een huis gekocht Waar direct de garage verbouwd werd tot hobby ruimte. In 1979 werden alle diploma’s gehaald die vereist zijn voor het autobedrijf, en werd Garage Jansen opgericht. Ook werd de garage al snel te klein en werd in 1982 de huidige locatie gekocht. Een boerderij met grote schuren, die met familie en vrienden omgebouwd werden tot werkplaats en schade afdeling. Toen alles klaar was werd door brand alles verwoest. In 1987 werd de huidige werkplaats gebouwd en in de jaren daarop afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen