Nieuws

Bericht Prolander over Schimmeldijkje.

Ingekomen bericht:

Geachte inwoners van Drijber e.o.,

Middels dit bericht willen we jullie namens de provincie Drenthe informeren over ons voornemen om het Schimmeldijkje te onttrekken aan de openbaarheid. Het Schimmeldijkje is een pad tussen de Berkenweg en het kanaal Westzijde (zie bijgevoegd kaartje). Het Schimmeldijkje is in de afgelopen jaren niet meer als openbare weg gebruikt en bij navraag van de direct omwonende is er ook geen noodzaak om de openbaarheid in stand te houden. Het pad is niet meer van belang als verkeersverbinding. Gedurende een lange periode is dit pad/weg niet meer door derden gebruikt. Het dient nu enkel nog als kavelpad voor de aanliggende eigenaar.

In de komende periode zal er een voorbereiding zijn tot de besluitvorming om het Schimmeldijkje te onttrekken aan de openbaarheid. Wanneer u belanghebbende bent en naar aanleiding van dit bericht nadere informatie wilt of het belangrijk vindt dat wij uw mening hierin mee wegen, kunt u zich wenden tot de dorpscontactambtenaar, de heer Gerard Epping van de gemeente Midden-Drenthe of tot Arjan Ausma van Prolander (06-58962792).

Met vriendelijke groet,

Remo Rietman

Projectleider Oude Diep Prolander

Aanzicht kanaalzijde Schimmeldijkje

Schimmeldijkje Kanaalzijde

Schimmeldijkje vanaf de Berkenweg

2 thoughts on “Bericht Prolander over Schimmeldijkje.

  • wilde pad wel gebruiken maar was onbegaanbaar al jaren

    Beantwoorden
  • Ik wandel zo nu en dan toch nog over dit pad maar vaak is deze onbegaanbaar. Hij wordt blijkbaar niet onderhouden zoals het behoort.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen