Ondernemers

Bazuin Hoveniersbedrijf

Complete tuin van het ontwerp, tot de aanleg, tot het onderhoud: wij maken uw droomtuin op maat. Inclusief vakkundig advies en garantie.

Berkenweg 28, 9419 TG Drijber
06 42 62 68 10
info@bazuinhoveniers.nl
www.bazuinhoveniers.nl

Uw tuin in goede handen
Het Drentse hoveniersbedrijf Bazuin verzorgt op professionele wijze het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. In de afgelopen 20+ jaar hebben wij bij vele particulieren, scholen, bedrijven en gemeenten de groenvoorziening mogen verzorgen. Onze medewerkers zijn gekwalificeerde hoveniers met jarenlange ervaring. Wij werken volgens een nuchtere aanpak waarbij geldt: afspraak is afspraak. We kunnen niet wachten om onze groene vingers voor u aan het werk te zetten. In samenwerking met Myrtilla kunnen wij uw tuin ook compleet ontwerpen.

Bart Bazuin is al meer dan 20 jaar eigenaar van Hoveniersbedrijf Bazuin en zorgt graag voor de realisatie en het onderhoud van vrijwel elke groenlocatie. Samen met zijn team werkt hij vanuit Drijber (gemeente Midden-Drenthe). Hierbij staat een nuchtere, duidelijke aanpak voorop, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een betrouwbare partij voor periodiek onderhoud, een groot nieuw project of het veilig omzagen van een boom.

Allereerst bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Daaruit komt een schetstekening en een offerte die wij samen met u doornemen. Na het ondertekenen van de opdrachtbevestiging kunnen de werkzaamheden beginnen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen