Nieuws

Volleybalvereniging in een nieuw jasje

De volleybalvereniging van Drijber staat er weer keurig op, trots stellen ze de sponsors voor en laten ze hun nieuwe outfit zien.

.

.

(ingezonden bericht door vvdrijber)

Ja, het is ons gelukt om drie sponsors voor onze mooie vereniging te vinden waardoor we allen nu in het nieuw zijn gestoken. Samen met Combi Sport Beilen hebben we shirts uitgekozen en dankzij Atie te Velde, grafisch ontwerpster, zijn de logo’s mooi op onze shirts gekomen en hebben wij mooie foto’s. Onze dank gaat daarom uit naar alle sponsors, Combi Sport Beilen en Atie te Velde. Wij hopen dat wij door onze nieuwe shirts een goed seizoen tegemoet gaan. Wij stralen nu wel als vereniging een eenheid uit, waar wij heel erg blij mee zijn.

Mocht je na het lezen van dit verhaal enthousiast zijn geworden, dan ben je uiteraard welkom. Wij zoeken zeker nog nieuwe leden die graag met ons een balletje spelen. Op dit moment bestaan wij uit 3 teams: 2 damesteams en 1 herenteam. Op maandagavond trainen wij in de sporthal de Meer in Wijster. De dames beginnen om 20.00 uur en de heren om 20.30 uur. Ook doen wij mee aan de Knapper-competitie: thuiswedstrijden spelen wij op de maandagavond en uitwedstrijden zijn op de trainingsavond van de tegenpartij.

Wij wensen iedereen een goed sportief seizoen toe.

Dames 1: gesponsord door Kraanverhuur en grondverzet Jan en Roelof Tolsma uit Drijber

Dames 2: gesponsord door Transportbedrijf Geert Hummel uit Beilen

Heren 1: gesponsord door Koops groente en fruit uit Hollandscheveld

Volleybalvereniging Drijber
Trainingen op maandagavond in de sporthal van Wijster:

Dames : van 20:00 – 21:30 uur
Heren : van 20:30 – 22:00 uur

vvdrijber@hotmail.com
Freddy de Haan: 0593- 562 344

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen