Nieuws

Vam-berg wederom afgesloten (Update)

De VAM-berg in Wijster is op vrijdag 18 maart geheel afgesloten voor recreatieve fietsers, mountainbikers en wandelaars.

Deze afsluiting is vanwege de wedstrijd Olympia’s Tour.
In de week daarop, van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart, is de berg geheel afgesloten voor de uitvoering van herstelwerkzaamheden aan het mountainbikeparcours en wandelpaden. Aannemer Avitec herstelt in deze week het gedeelte van het mountainbikeparcours en de wandelpaden langs de afdaling aan de zuidzijde en een deel van het mountainbikeparcours aan de noordzijde.

Enkele weken geleden werden het mountainbikeparcours en de wandelpaden langs de afdaling deels weggespoeld en beschadigd na wateroverlast. Aan de noordzijde startten eind 2021 al herstelwerkzaamheden aan het mountainbikeparcours. Deze konden echter niet afgerond worden vanwege de verzadigde ondergrond door de regenval in het najaar van 2021 en begin 2022. Nu de ondergrond voldoende is gedroogd kunnen de werkzaamheden alsnog afgerond worden. Het mountainbikeparcours wordt voorzien van een nieuw en fijner soort puin – en betongranulaat. Na deze werkzaamheden is de VAM-berg weer helemaal klaar voor het nieuwe fietsseizoen.

De afsluitingen worden aangegeven met borden en hekken. Kijk voor meer informatie over het beheer en onderhoud aan de VAM-berg en fietsevenementen die plaatsvinden op www.vamberg.nl

UPDATE:

De werkzaamheden aan het mountainbikeparcours en de wandelpaden op de VAM-berg duren langer dan verwacht. De aannemer zorgt ervoor dat er op zaterdag 26 en zondag 27 maart wel gefietst kan worden op het verharde fietsparcours op de VAM-berg. Voor de afronding van de werkzaamheden is de berg op maandag 28 en dinsdag 29 maart opnieuw afgesloten voor alle gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen