Nieuws

Uitvoering Voorwaarts Tiendeveen

Vrijdagavond 6 november was de tweejaarlijkse uitvoering van gymvereniging Voorwaarts Tiendeveen, waar ook veel kinderen uit Drijber aan hebben meegedaan. De uitvoering had als thema ‘Let it shine!’. De uitvoering was een groot succes, de zaal zat helemaal vol en iedereen heeft mooie oefeningen laten zien!
De avond begon met een opening op het toepasselijke nummer ‘Shine’ van de Toppers. Alle leden hadden hierbij het nieuwe T-shirt van Voorwaarts aan. Na de opening hebben alle groepen hun talenten laten zien. De allerjongsten hebben laten zien dat ze kunnen springen en zwaaien aan de ringen, maar ook netjes over de balk kunnen lopen. De groep van 6 tot 8 jaar heeft op de tumblingbaan gesprongen en een sprong op de balk laten zien. Daarnaast zijn verschillende talenten naar voren gekomen met het Vliegerlied. De meiden van 9 tot 12 jaar hebben een mooie oefening laten zien op een gekruiste lange mat. En ze hebben allemaal een salto gesprongen op de trampoline. De meidengroep van 12 jaar en ouder heeft veel verschillende oefeningen laten zien in één nummer. Ze hebben op de balk, aan de ringen en op de trampoline laten zien wat ze kunnen. Daarnaast heeft deze groep een dans gedaan, waarbij uiteindelijk alle leden mee gingen doen, een flashmob. De dames groep heeft een origineel nummer laten zien met grote fitnessballen. Tot slot heeft de selectie van Voorwaarts een gezamenlijk nummer geturnd. Op de vloer en tumblingbaan hebben ze verschillende mooie sprongen laten zien, zoals een salto voorover en een arabier gevolgd door een salto achterover. Daarnaast hebben alle selectieleden een individuele oefening gedaan, aan de brug, op de vloer, op de balk of op de pegasus.
Op de foto’s is een deel van de uitvoering te zien. René Stout heeft foto’s gemaakt tijdens de uitvoering, deze zijn te zien op de website van Tiendeveen, via de link http://www.10deveen.nl/het-laatste-nieuws/voorwaartsheeftweereenspetterendeshowgegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen