Nieuws

Start Dorpsvisie Drijber

Plaatselijk belang wil aan de slag met de dorpsvisie van Drijber. In onderstaand bericht de eerste aanzet daartoe.

Beste inwoners van Drijber,

Als plaatselijk belang willen wij aan de slag met de dorpsvisie van Drijber.

Een dorpsvisie is een plan waarin wordt aangegeven wat volgens inwoners de gewenste ontwikkelingen zijn voor de leefbaarheid van het dorp en de naaste omgeving.
Hoe moet ons dorp er over 15 jaar voor staan en hoe willen we dat bereiken? We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de leefbaarheid van het dorp en creëren zo draagvlak voor wensen en ideeën.

We vinden het belangrijk om samen met jullie te kijken naar ontwikkelingen die op dit moment spelen in het dorp, of die in de toekomst aan de orde zullen zijn.

De onderwerpen kunnen onder andere zijn; voorzieningen, veiligheid, woningbouw, leefbaarheid voor jong en oud, verkeer, duurzaamheid en dorpszorg.

Waar liggen jouw prioriteiten?

Bij het opstellen van een dorpsvisie is het van belang dat jullie, inwoners van Drijber en naaste omgeving, ideeën met ons kunnen en willen delen. Daarom staan wij op zaterdag 17 december in het dorpshuis klaar om deze ideeën en andere opmerkingen hierover op te vangen.

Ook kan je je idee achterlaten door deze op te schrijven en in de kerstboom te hangen die dan in het dorpshuis staat. Je kan bij ons papier en een pen vinden.

Vragen? We horen ze graag ook op zaterdag 17 december.

Samen bouwen we aan een goede en leefbare toekomst voor dit dorp.

Plaatselijk belang, Drijber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen