Nieuws

Sherlock Holmes in Drijber!

Wie worden de winnaars van het MOORDSPEL dat vrijdagavond 13 september wordt gespeeld in en rondom ’t KAAMPIE?

Sherlock Holmes gaf zijn ogen goed de kost. Hij zag precies hetzelfde als een ander maar merkte veel meer op. Samen met zijn vriend dr. Watson lost hij al sinds 1888 de meest ingewikkelde misdaden op.

Wie vinden genoeg aanwijzingen om de dader van de MOORD ?????
IN DRIJBER door de rechter te laten veroordelen? Wie worden dus de winnaars van het MOORDSPEL dat vrijdagavond 13 september wordt gespeeld in en rondom ’t KAAMPIE?

Maximaal 10 groepen krijgen onafhankelijk van elkaar de kans om in 100 minuten de PLAATS DELICT en het politie BUREAU te inspecteren en 8 BUURTGENOTEN thuis te bezoeken en te ondervragen.

GROEPSVORMING
We hebben het spel zo geprogrammeerd dat het onderzoek tegelijkertijd wordt gedaan door 10 groepjes. Omdat we voor elkaar in Drijber geen onbekenden zijn gaan we er vanuit dat die groepen zich bij binnenkomst spontaan formeren (om de tien tafels die voor dat doel in de zaal zijn klaargezet). Het zou mooi zijn als dat vóór de BRIEFING geregeld was. Bovendien kun je dan ook nog even rustig een bak koffie drinken.  

DE BRIEFING START EXACT OM KWART VOOR ACHT.   
De COMMISSARIS van politie zal persoonlijk tijdens een “BRIEFING” het onderzoek toelichten en de 8 buurtbewoners voorstellen. Omdat we werken met een roulerend onderzoek is het nodig dat alle deelnemers dan ook echt om 19.45 uur aanwezig zijn.

HET FEITELIJKE ONDERZOEK
De onderzoeksgroepen wisselen volgens schema elke 10 minuten van locatie. Door middel van vlijmscherpe observaties en keiharde ondervragingen wordt gezocht naar aanwijzingen om de schuldige(n) te vinden. De groep die de dader(s) kan aanwijzen en de rechter het meest kan overtuigen van zijn/haar/hun schuld heeft gewonnen.

UITSPRAAK VAN DE RECHTER
De RECHTER wil graag tussen 10.15 en 10.20 uur starten met het vrijspreken van de onschuldigen en het veroordelen van de schuldige(n?) .

Binnenkort kunt je een flyer van dit moordspel in je brievenbus verwachten.

Meedoen is gratis, consumpties voor muntjes en de activiteitencommissie van de kerk organiseert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen