Nieuws

Robert en Grietje op de fiets

Tour for Life: Een sportieve uitdaging voor de strijd tegen kanker 2023. Op de fiets van Italië naar Nederland in 8 dagen, dat gaan wij – Robert en Grietje Neppelenbroek – doen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en daar hebben wij jullie hulp bij nodig! Van dichtbij hebben we familieleden, vrienden en collega’s gehad die tegen deze ziekte strijden/streden en ze hebben niet allemaal de strijd gewonnen. Voor al deze mensen die tegen de vreselijke ziekte kanker hebben moeten vechten, nog steeds tegen vechten of die er in de toekomst mee te maken krijgen, zamelen we met deze ‘Tour for Life’ geld in voor meer fantastisch onderzoek om de kans op overleven verder te vergroten.

We fietsen van Italië (Bardonecchia) terug naar Valkenburg over een spectaculaire route, verdeeld in 8 routes. we beklimmen wereld­beroemde cols uit de Tour de France. Verder passeren we idyllische Franse dorpjes, cruisen door glooiende landschappen, en trotseren venijnige kuitenbijters. In totaal fietsen we ongeveer 1300 km en 20.000 hoogtemeters En dit alles voor het goede doel het Daniel den Hoed fonds.

Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker. Nog steeds sterven ieder jaar ruim 45.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut. Wij zetten ons dus in voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Wij willen hier graag een bijdrage aan leveren en doen daarom mee met de Tour for Life (https://www.tourforlife.nl). 

Deze fietstocht start op 27 augustus 2023 en na een rit van ongeveer 1300 kilometer en 20.000 hoogtemeters hopen wij op 3 september weer in Nederland aan te komen. 

Je kunt ons volgen via:

https://www.polarsteps.com/RobertEnGrietjeOpDeFiets/8598799-tour-for-life-2023?s=7560970E-791B-4047-B3C5-3D9A652566D2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen