Nieuws

Raden op de kerstmarkt

Op de Kerstmarkt in ’t Kaampie van afgelopen zaterdag waren vier raadspelletjes waarbij prijzen te winnen waren.

.

.

Op vier plekken waren raadspelletjes te vinden.
Buiten kon je bij de stand van de school kerstballen raden. Mevrouw Lenie Schreurs zat er het dichtst bij met 57 kerstballen, in de pot zaten er 58.
Buiten stonden ook Femmie en Marijke, zij hadden een kraam voor de Dagbesteding van de Westhoek. Bertus van Vliet won een schilderijtje van Marijke Wessel met de verloting. Jannie Koops zat het dichtst bij het aantal dennenappels dat er te raden viel. Zij schatte dat er 168 in de pot zaten, het bleken er 221 te zijn.

Binnen was de stichting present met een enorme pot walnoten. Hier zaten 282 in en Edwin Brand wist het exacte aantal te raden.
Tenslotte stond Paula Laning er met een kraam met haar boeken. Hier moest geraden worden hoe lang zij al actief is als Coach in Werkplezier. Niemand raadde het precies (17 jaar en 8,5 maand) maar vier mensen zaten er heel dicht bij: Anneke Bos en familie Ruitenbeek schatte het aantal jaren op 17,5 en Merel Bisschop en Jennie Pekel op 18 jaar. Zij kunnen alle vier een van de boeken uit Paula’s assortiment uitzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen