Project Fietsen op de VAM

Afgelopen woensdag hebben bewoners van Drijber en omgeving een uitnodiging van de provincie en de gemeente in de bus gehad

 voor een bijeenkomst over het project Fietsen op de VAM. Op deze bijeenkomst, 3 mei van 18.00 – 18.45 uur op het gemeentehuis in Beilen, zullen de plannen met de VAMberg voor de komende jaren uit de doeken worden gedaan. De projectleider hiervan, de heer E. Veldman, was ook al even op de jaarvergadering van PB om een klein tipje van de sluier te lichten.
PB was uitgenodigd bij twee vergaderingen van de werkgroep Omgeving, net als een aantal andere partijen uit de omgeving. Er werd nadrukkelijk verzocht geen details naar buiten te brengen, omdat de plannen nog de goedkeuring nodig hadden van Provinciale Staten en de gemeenteraad. Deze worden voorafgaand aan de bijeenkomst voor omwonenden geïnformeerd.
Op de agenda van de tweede vergadering op 6 april jl stond als agendapunt: wensen vanuit de omgeving. Daar is bijgaande presentatie gehouden door PB.

2017-05-03 Uitnodiging Fietsen op de VAM

2017-04-06 Wensen uit de omgeving

 

2 Responses to Project Fietsen op de VAM

  1. Wilma Fikkert schreef:

    Ik zie onder “wensen uit de omgeving” de windmolens van WNW staan. Volgens mij heeft dit niets met de werkgroep fietsen te maken en zijn dit toch helemaal geen wensen van de omgeving!!!!

  2. Paula Laning schreef:

    Er staat dat Drijber geen windmolens wil. En Fietsen op de VAM ia geen goede combinatie met windmolens. Het is dus een oproep aan de provincie om de windmolens hier niet toe te staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *