NieuwsThuis

Portretschilderen. Bericht 1

Over project “Drijber tijdens het Europese Kampioenschap Wielrennen”:
Met veel zelfportretten, die van achter de bomen langs de Berkenweg toekijken, proberen we een “Kijkende Kunst” galerij te maken. De met de wielrenners meerijdende camera’s zorgen er dan voor dat we in heel Europa te zien zijn.

Alle kinderen van het Kind Centrum Drijber hebben al een portret van zichzelf geschilderd. Hartstikke leuk werk waar zelfs de allerkleinsten aan meegewerkt hebben. De jongste was nog geen jaar!

Fantastisch is het dat heel veel Drijbenaren zich al hebben laten fotograferen. De foto’s worden door Atie uitgesneden en van een raster voorzien op A4 formaat en daar is wat aandacht en tijd voor nodig. Maar de eerste serie fotoportretten is al geprint en binnenkort volgt de rest. Zodra alles klaar is lezen jullie in bericht 2  WAAR en WANNEER er geverfd kan worden.
Het vergroten is een handigheidje waar de leerlingen van groep 3 t/m 8 expert in zijn! Ze willen vast en zeker uitleggen hoe dat moet.
 
Wanneer er nog geen foto is gemaakt en je wel wilt mee doen, kom dan op een van de schildermomenten even de sfeer proeven of de kat uit de boom kijken.
Met de dan gemaakte foto kun je de volgende keer gewoon aan de slag.
 
Bruun.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen