ETPNieuws

Politieke Markt vanavond in het gemeentehuis

gemeenbte17 oktober 2013 – De gemeente Midden Drenthe organiseert vanavond een politieke markt in het gemeentehuis te Beilen.

De gemeenteraad organiseert op donderdagavond 17 oktober van 20.00 tot 22.15 uur in het gemeentehuis in Beilen een politieke markt.
Deze markt staat volledig in het teken van de inspraak op de concept-Begroting 2014. Voordat de Begroting wordt vastgesteld, wil de raad graag úw mening horen.
Gedurende de hele avond is er een algemene informatiekraam beschikbaar. Onder het motto “in gesprek met elkaar” gaan raadsleden, inwoners, instellingen, raadsleden en wethouders met elkaar in gesprek. Dit kan op verschillende manieren:
Op de zeepkist
Insprekers krijgen de gelegenheid om in korte tijd hun punt te maken. Wilt u uw reactie schriftelijk kenbaar maken, dan kan dat via griffiesecretariaat@middendrenthe.nl óf u laat op die avond de tekst achter in het gemeentehuis. De reactie wordt betrokken bij de definitieve vaststelling van de Begroting.
In gesprek
In gesprek met de wethouder of de raad kan bij de kraam van de wethouders of de “grote tafel” van de raad.
Lagerhuisdebat
De gemeente maakt beleid op vele terreinen. Aan de hand van stellingen kunt u met elkaar in debat gaan.
Wilt u graag dat de raad bij de vaststelling van de Begroting 2014 rekening houdt met uw mening? U bent van harte welkom in de raadzaal van het gemeentehuis in Beilen.

 

De begroting 2014 is hier in te zien: Begroting 2014 gemeente Midden Drenthe (pdf bestand onderaan pagina openen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen