Nieuws

Noah Ark herinnering

noah22 apr 2014 – Zoals al eerder vermeld stond op de website ga ik deze zomer 3 weken naar Oeganda met de organisatie Livingstone.

Via deze weg wil ik jullie helpen herinneren voor 2 acties die ik aan het houden ben.
Hopelijk kunnen jullie mij helpen om deze acties tot een succes te maken!

 

Lege flessen actie!!!
Om geld in te zamelen voor mijn reis en de kinderen op Noah’s Ark wil ik graag een flessenactie houden. Ik wil jullie vragen om lege frisdrankflessen met statiegeld voor mij te bewaren en bij mij in te leveren. Deze flessen lever ik dan in bij de supermarkt en het statiegeld doe ik in mijn spaarpot voor de reis en het project. Voor de handigheid staat er bij mijn huis een bak waar u de flessen in kunt gooien. Wilt u wel flessen voor mij sparen, maar lukt het niet om ze langs te brengen dan wil ik ze natuurlijk ook ophalen!

 

Vrijmarkt
Op 26-04-2014 is er een vrijmarkt in Drijber. Ik wil hier gaan staan met een kraampje om zelfgemaakte koeken, cakes, broden, taarten enz te verkopen. De opbrengst hiervan stop ik ook in mijn spaarpot voor de reis het project dat ik ga bezoeken. Als er nog liefhebbers zijn om mij te helpen met het bakken dan stel ik dat zeer op prijs!
Wilt u dan even aan mij doorgeven waar u precies aan zat te denken?

Groetjes Roanne Daling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen