Nieuws

Nieuwjaarsvisite terugblik

Ook de nieuwjaarsvisite is weer terug. Als iedereen was gaan zitten, had PB precies genoeg stoelen klaargezet in’t Kaampie.

.

.

Paula gaf de aftrap van de avond met een presentatie van de afgelopen drie jaren, aan de hand van wat er op de website kwam. Dankzij Corona pasten deze drie jaren net in een kwartier, of misschien ook net niet. Dit was de 10e presentatie en ze kreeg daarvoor een mooi bedankje van PB.

Daarna was het tijd voor het Emmense kleinkunst duo 2voudt met hun programma Jong Belegen. Ze begonnen met een kaasgedeelte, van jonge tot aan schimmelkaas, en gingen daarna over op Dangerous (=gevaarlijk) Drenthe, om westerlingen af te schrikken massaal naar Drenthe af te reizen.

Waar de ene helft van het gepensioneerde duo met zijn vrouw op een blauwe fiets en in een paars trainingspak op pad ging, noemde de andere helft zich een yepper, een young elderly person, of een jongere oudere die zijn dagen zijn goed mogelijk vulde met strategische plannen om toch maar alles uit het leven te halen en zijn bucketlist te kunnen afvinken.

Het ging over Drieber en over Valkenburg, over likken aan postzegels (met Juliana erop) toen er nog brieven werden verstuurd, over hedendaagse smartphones en hoe er vroeger op school werd geleerd met het leesplankje.

Al met al was het weer een geslaagde en gezellige avond.

2 thoughts on “Nieuwjaarsvisite terugblik

 • Beste mensen, leuke reactie n.a.v. ons optreden. Nog even een vraag….kunnen we de foto’s ook digitaal opgestuurd krijgen.
  Vriendelijke groet namens 2Voudt,
  Rob Wilhelm

  Beantwoorden
  • Beste Rob Wilhelm, we hebben de originele foto’s van de nieuwjaarsvisite naar je toe gestuurd.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen