Nieuws

Nieuw in Drijber

Linda Kaaijk is sinds december 2018 gestart met haar creatief bedrijf Crealin Vormgeving in Drijber.

Hieronder stelt Linda zich voor in een verhaal over haarzelf en haar bedrijf:

Nieuw in Drijber…..CREALIN VORMGEVING
Hallo graag wil ik mij even voorstellen, ik ben Linda Kaaijk en woon sinds april 2018 in Drijber op park ‘De Hullen’ in de “oude woning” van Bart Tolsma aan de wegzijde…. superblij met de keuze Drijber!!
Nu ik hier ruim een jaar woon en  meer bekend raak, begin ik er steeds meer mijn draai te vinden.

…Ik begin bij het begin… in mei 2017 kwam ik samen met mijn herdershond Zabor naar Drenthe (Spier), oorspronkelijk kom ik uit Noord Holland, waar mijn ouders en kinderen nog steeds wonen. Ik riep altijd: “als mijn kinderen groot zijn, ga ik naar de natuur” en dan kom je na veel zoeken in Drenthe. Ik vond een hele leuke woning in Spier en voelde me er direct thuis. Mijn plan was om creatief bezig te zijn, lekker de natuur in met Zabor en veel motorrijden… en was, na 12 jaar vrijgezel, totaal niet meer ingesteld op het vinden van een partner en……”of all places” vind ik hier André mijn huidige vriend. Hij woonde in Lopik en hielp in de weekenden op de boerderij in Spier. Dussss mijn hele wereld op zijn kop een nieuwe provincie, een nieuwe partner een compleet nieuw leven. Alles ging in een rap tempo, de afstand Lopik-Spier brak al gauw op en we zochten een gezamenlijke woonruimte. Die vonden we in DRIJBER!!!
In december 2018 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en heb mijn bedrijfje CreaLin Vormgeving opgezet. Ik maak persoonlijke cadeautjes zoals foto’s en teksten op bekers. Erg leuk is de MagicMok. Deze beker heeft een neutrale kleur, maar zodra er een warme vloeistof in gaat verschijnt de afbeelding op de mok. Ook foto’s op Leisteen en T-shirts bedrukken zijn een gewild product. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden zoals het bestickeren van uw tractor, motor of auto. Ik bedruk keramiek, metaal, glas, textiel allen met een persoonlijke tekst, logo of foto.
Om bij te blijven in de vele mogelijkheden van sublimeren en bedrukken, volg ik nog steeds cursussen in Utrecht. Hoe leuk is het om te zien hoeveel mogelijkheden er zijn……. Bedrukken van broodtrommels, schooltassen, flesopeners, agenda’s, knuffels, deurbordjes en zelfs teenslippers ontwerpen je kan het zo gek niet bedenken. Zo zijn er nu alweer heel veel nieuwe artikelen voor de Sint en Kerst. Heel leuk om te doen en ik word steeds enthousiaster. Wanneer je ook zo enthousiast wilt worden als ik, kijk dan eens op mijn Facebookpagina CreaLin Vormgeving de meeste cadeautjes liggen beneden de € 10,00. Binnenkort volgt er ook een website en webshop, waar nog hard aan wordt gewerkt.

Misschien tot ziens?
Leuk “kennisgemaakt” te hebben, groetjes Linda
crealinvormgeving@outlook.com  06 818 649 56

One thought on “Nieuw in Drijber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen