Nieuws

Moek Doek 2023-2024

De prijsvragen Mooi Op Eigen Kracht (MOEK) en Duurzaam Op Eigen Kracht (DOEK) zijn vanaf half mei gezamenlijk van start gegaan.
Gemeente heeft de subsidieaanvraag voor de projecten MOEK en DOEK weer opengesteld.

De gemeente Midden-Drenthe heeft voor beide prijsvragen in totaal 60.000 euro beschikbaar gesteld. De gelden komen ten goede aan plannen waarbij de leefomgeving verbetert en/of duurzamer wordt.
De prijsvragen MOEK en DOEK benadrukken dat het gaat om een ‘mooie’ (duurzame) omgeving waarin ‘op eigen kracht’ veel gerealiseerd kan worden. De plannen kunnen zeer uiteenlopend van aard zijn. Voor beide prijsvragen is het belangrijk dat de plannen bijdragen aan een mooiere (duurzamere) leefomgeving en de onderlinge band van de inwoners versterken. Daarnaast moeten ze breed gedragen zijn en grotendeels via zelfredzaamheid tot stand komen.
Voor beide prijsvragen kunnen afzonderlijk plannen worden ingediend. De bedragen worden verdeeld over de beste plannen per prijsvraag. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt de plannen. Zaterdag 4 november 2023 worden de prijswinnaars bekend gemaakt.
Meedoen aan MOEK of DOEK? Uiterlijk 1 oktober 2023 ontvangt de gemeente graag de plannen. Indienen ervan kan voor MOEK via www.middendrenthe.nl/moek en voor DOEK via www.middendrenthe.nl/doek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen