Nieuws

Lichtjesroute ook door Drijber (UPDATE)

Na het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een boerderijen lichtjes route georganiseerd, op vrijdagavond 16 december.

.

.

Wat is het precies?

Een leuke route van ongeveer 30 km waarbij je middels een audio tour informatie krijgt over waar iedereen langs rijdt en waar zoveel mogelijk agrarische/ kerstverlichting te zien is.
Je kunt op elk punt in de route starten en eindigen.
Voor de audio tour is een app te downloaden, (izi.travel) hierin word de route gepresenteerd.
Ook is er tijdens de route een spelelement toegevoegd. Het is vermaak voor jong en oud. Heb je geen boerderij, maar vind je het wel leuk om ook je tuin te versieren. Schroom dan niet.

Vanaf vrijdag kun je op een speciale website instructies vinden voor het rijden van de route en wat voorbereidende info voor de audiotour en het letterspel.


Voor actuele informatie:

Facebook LTO midden drenthe
https://boerenentuinderspakkenuit.nl
De route zal gereden worden op 16 december 2022 tussen 17.00-22.30 uur.

De route loopt rond en kan op elk willekeurig punt en tijdstip gestart worden. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden, maar er staat een fooienpot op een mooie locatie langs de route.

One thought on “Lichtjesroute ook door Drijber (UPDATE)

  • De lichtjesroute is aangepast. Je komt vanaf Wijster en gaat dan linksaf bij fam. De Haan , de Marsen op en langs het Kanaal , over de brug, door de stal bij de fam. Hoving. en dan richting Drijber. Bordjes volgen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen