Archief Ondernemen

Kinntech kozijnen

Kinntech
Berkenweg 24, Drijber
0528 78 50 31 / 06 51 45 46 36
www.kinntech.nl

Kinntech is een moderne kleinschalige timmerfabriek en gespecialiseerd in houten kozijnen in Merantie hardhout of Grenen voor renovatie of nieuwbouw. Ook voor een Serre of Tuinkamer kunt u bij ons bedrijf uitstekend terecht. Wij gebruiken alleen 1e klas materialen en bouwen deze sleutelklaar in eigen beheer zonder onderaannemers.

Wij zijn gespecialiseerd in kozijnen, ramen, draai/kiepramen, (tuin)deuren en schuifpuien in Merantie klasse A. U kunt bij ons terecht voor slechts één kozijn of de kozijnen voor een complete woning. Alle verbindingen worden volgens KOMO-norm gemaakt, dus uitgevoerd met dubbele pen!!
Voor 10 euro per meter en 10 euro per verbinding. Indien gewenst alles voorzien van een industriële grondlak.

Ook kunnen wij tegen hele redelijke prijzen de oude kozijnen demonteren en de nieuwe voor u plaatsen, eventueel ook met het door u gewenste glas. Door een goede samenwerking met onze vaste glasleverancier wordt dit op dezelfde dag (mee)geleverd en door ons vakkundig geplaatst. Alleen leveren is ook mogelijk en levert u veel voordeel op. Dit heeft geen invloed op de garantie.
Doordat wij ons hebben gespecialiseerd in houten kozijnen en onze fabriek hier ook speciaal voor is ingericht kunnen wij werken volgens het principe: Snel, Goed en heel betaalbaar. Indien gewenst komen wij de kozijnen bij u inmeten. Andere mogelijkheden zijn dat u zelf de maten aan ons doorgeeft of dat we de kozijnen voor u maken vanaf een tekening.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen