NieuwsThuis

Inzamelingsactie voor Lukas

Voor Lukas is er tijdens het hullenzandfeest geld ingezameld 231,75 euro voor een rolstoelbus.

Ingekomen bericht van Ina van Dalen:
Lukas is een kind waarbij ik namens Icare kindzorg zorg verleen. Fam. Strijker zag een keer dat ik in de berm aan het zoeken was en naderhand zijn wij in gesprek gekomen. Vanuit hun is het initiatief gekomen om de collectebus bij beide evenementen neer te zetten.

Voor de 3-jarige Lukas zijn wij bezig met een inzamelactie voor de aanschaf van een rolstoelbus. Tijdens het hullenzandfeest is er al 231,75 euro ingezameld, doordat fam. H. Strijker gezorgd heeft dat er een collectebus stond. Met de spelweek staat er weer een collectebus na overleg met plaatselijk belang en fam . H. Strijker.

Al geruime tijd zamelen we bierdoppen, blik en andere materialen zoals aluminium in en inmiddels is er een bedrag van 3300 euro opgehaald. Nu is mijn vraag of ik gebeld kan worden als er bierdoppen en aluminium opgehaald kan worden. In de woonplaats van Lukas krijgen we 1 euro/kg voor aluminium o.a. blikjes. Bij de winkel waar moeder boodschappen doet worden de statiegeld flessen en blikjes ook ingenomen waarbij de barcode niet leesbaar is, maar waarvan het wel duidelijk is dat er statiegeld op zit: laatste keer 19,50 euro. Meer dan drie kwartier voor alles omgewisseld was, maar Lukas genoot van het winkelbezoek.

Voor meer informatie en/of het ophalen van spullen is hierbij mijn werk telefoonnummer: 06 83209635.

Alvast bedankt, groeten Ina van Dalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen