ETPNieuws

Inloopspreekuur 3 oktober bestemmingsplan ETP terrein

 228 sept 2013 – Inloopspreekuur donderdagavond 3 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur over het nieuwe bestemmingsplan Energie Transitie Park Midden-Drenthe

De gemeente Midden-Drenthe is gestart met de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan voor het Energie Transitie Park Midden-Drenthe. De onderwerpen in dit nieuwe bestemmingsplan hebben directe invloed op onze (toekomstige) leefomgeving. Er is 75 hectare beschikbaar voor lichte tot zware industrie op het ETP terrein, dat is ook aan de oostkant van de VAM-berg, aan de Drijberse kant dus.

Aangezien er nu al zoveel problematiek speelt rond Noblesse Proteins op het ETP terrein, is het belangrijk dat inwoners van Drijber e.o. hun vragen en zienswijzen kenbaar maken aan de gemeente Midden Drenthe.

Dus laat uw mening horen over dit nieuwe bestemmingsplan ! Als u geen zienswijze hebt ingediend kunt u later ook geen bezwaar maken. U kunt ook een aankondiging van een zienswijze doen. Plaatselijk Belang Drijber zal ook een zienswijze in gaan dienen en kan u helpen bij het doen van een zienswijze.

 

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau ETP Midden-Drenthe is hier in te zien.(onder aan de pagina pdf bestanden openen/opslaan)

Voor al uw vragen over dit nieuwe bestemmingsplan wordt er op donderdagavond 3 oktober een inloopspreekuur in het gemeentehuis te Beilen gehouden. Dit inloopspreekuur  is van 19.00 uur tot 21.00 uur.

 

Afbeelding uit de Notitie Reikwijdte en Detailniveau ETP Midden Drenthe:

 

2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen