Film, boek en tentoonstelling

Het liefst hadden we iedereen uitgenodigd om op donderdagavond 29 juni de film te komen bekijken.

Maar een grote tent is duur en een nog veel grotere tent is bijna niet te betalen. Het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn dat alleen de dorpsbewoners, de andere acteurs en een aantal speciale genodigden de film kunnen zien. Daarom hebben we een aantal dvd’s laten maken.

Van de film , het maken ervan en historisch achtergrond materiaal is ook een boek bomvol prachtige kleuren foto’s gemaakt. Achterin elk boek zit de dvd van de hele film.

Na afloop van de première is het boek te koop voor 20 euro. Ook tijdens de andere feestdagen en de reünie is het boek te koop.

Bij de film is ook een tentoonstelling samengesteld. Het topstuk is de prachtige maquette die leerlingen van groep 5, 6 en 7 hebben gemaakt van Drijber in 1832.  Bijna net zo prachtig is de locatie in het voorhuis van de boerderij van Freddy en Alies de Haan aan de Brink 15. Er is natuurlijk nog veel meer te zien, maar de maquette en de locatie zijn overtuigend genoeg om even een kijkje te komen nemen.
De tentoonstelling is vrijdag, zaterdag en zondag (30 juni t/m 2 juli) open. Daarna nog een aantal zaterdagen. De openingstijden zijn daarbij nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *