Nieuws

Fietsen in Drijber, dag 2

1506201202615 juni 2012- Vanavond was de tweede dag van de Drijberse fiets4daagse. En het bleef bijna droog.

 Na heel wat twijfelen (ga ik wel, blijft het droog, hé de zon schijnt, ik ga, nee, ik ga niet, moet je die lucht zien, of zal ik toch?) ben ik toch maar gegaan. En daar heb ik geen spijt van. De heren Daling hadden een prachtige route uitgestippeld en Marga had een extra poncho in haar fietsmandje (die alleen aan de achterkant stuk ging, dus dat gaf niks), waar ik erg blij mee was, want het bleef niet bij een paar druppels. We fietsten over paadjes waar ik nog nooit geweest was (maar dat kan ook snel, want zo veel fiets ik niet), dus ik keek mijn ogen uit. Wat woon ik toch in een schitterende omgeving. En onderweg zat daar zomaar Bertus, onder een oranje hoedje, die ons van koffie voorzag. En Didi die rond ging met de lekkere bijbehorende koekjes. En het was gezellig, want alle deelnemers troffen elkaar daar. En natuurlijk bij de finish, deze keer bij het Blinkerdje.
{gallery}2012/fiets4daagse2edag{/gallery} 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen