Duurzaam DrijberNieuws

Feestje Duurzaam Drijber

De feestelijke start van de coöperatie Duurzaam Drijber dinsdagavond  was met een goed gevuld Kaampie een succes.

Na een openingswoord van de voorzitter kreeg burgemeester Mieke Damsma het woord, die Plaatselijk Belang Drijber tot het eerste coöperatie lid maakte. Handtekeningen werden gezet en daarna kwamen verschillende sprekers aan het woord over onder andere gezamenlijke inkoop van zonnepanelen, hoe werkt dat dan met zonnepanelen, een postcoderoos en zonnepanelen op de sporthal in Wijster, een voedselbos en over de coöperatie zelf. De teller staat momenteel al op zo’n twintig leden.

Een samenvatting van de statuten en een inschrijfformulier zijn hieronder te vinden:

Samenvatting Statuten Coöperatie Duurzaam Drijber U.A.

Inschrijfformulier

Het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij Paula Laning, De Brink 4, Drijber, bij Irene Verkerk, Wij’ngaard op Tiendeveen, Berkenweg 32 of bij Frits van der Vliet, Bungalowpark De Hullen, nr 9-29.

Duurzaam Drijber is te bereiken op duurzaam@drijber.net

De start van alle vergaderingen van de coöperatie Duurzaam Drijber (DD) zijn openbaar. Alle leden kunnen om 20u binnen komen om te vertellen wat ze graag van het bestuur willen zien aan activiteiten. De vergaderingen zijn in principe elke tweede woensdag van de maand in ’t Kaampie, in de bestuurskamer.  De eerstkomende vergadering is echter op dinsdag 12 juni, om 20u in ’t Kaampie.

Op de pagina van Drijber op buurkracht.nl  zal de benodigde informatie binnenkort ook worden geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen