Nieuws

Enquête OV in Drijber

Een student van de Rijksuniversiteit Groningen heeft ons nodig voor haar scriptie over het OV in Groningen & Drenthe

.

.

Zij mailt het volgende:

Geachte Meneer/Mevrouw,
Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Spatial Planning and Design aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hiervoor doe ik onderzoek naar de toegankelijkheid van het openbaar vervoer in de provincie Groningen en Drenthe. Uw dorp, Drijber, valt binnen mijn onderzoeksgebied. Voor dit onderzoek heb ik een vragenlijst gemaakt die door zo veel mogelijk bewoners van deze gebieden moet worden ingevuld. Dat duurt ongeveer vijf minuten. Ook als er geen OV (meer) door uw dorp komt, is het voor mij van belang om deze lijst in te vullen.
Dit kan via de volgende link: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6ofhjUt4osYAYcu.
Uw antwoorden worden vertrouwelijk en alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt. De antwoorden zullen niet herleidbaar zijn tot personen, dus u zult geheel anoniem blijven. Het onderzoek is geheel vrijwillig.
Alvast heel erg bedankt voor het invullen!
Mocht u nog vragen hebben over het onderzoek, neem dan gerust met mij contact op via s.w.e.nauta@student.rug.nl.
Met vriendelijke groet,
Saskia Nauta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen