Duurzaam Drijber

Op deze pagina kun je alles vinden wat ook maar enigszins met Duurzaam Drijber te maken heeft, zoals verslagen van bijeenkomsten en websites waar je meer informatie kunt vinden.

Iedereen die bezig wil zijn met Duurzaamheid in de breedste zin van het woord, is welkom op de bijeenkomsten. Deze zijn altijd openbaar en worden aangekondigd op deze website. Duurzaam Drijber is bereikbaar via duurzaam@drijber.net

Duurzaam Drijber krijgt ondersteuning van twee adviseurs van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij, die ervaring hebben met dit soort projecten. Verder is er nauw contact met de betreffende beleidsambtenaar van de gemeente.

Nieuw:

Op zaterdag 14 oktober 2017 was Duurzaam Drijber aanwezig op de duurzaamheidsmarkt tijdens het Open Huis van ’t Kaampie. Lees hier het verslag met het antwoord op de prijsvraag en de uitslag van de enquête waar Duurzaam Drijber zich mee bezig zou moeten houden.

Iedereen kan zich nog inschrijven voor de energiescan van Invent in samenwerking met de gemeente Midden Drenthe. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Invent en op de website van de gemeente Midden Drenthe.

Wat vind jij belangrijk? Stemmen kan nog steeds

Bijeenkomsten:

Agenda 3e bijeenkomst dd 9 november, 20.30u,in ’t Kaampie

Agenda en Verslag 2e bijeenkomst dd 5 oktober 2017

Agenda en Verslag 1e bijeenkomst dd 17 juli 2017

 

Websites waar informatie te vinden is over allerlei onderwerpen die met Duurzaamheid te maken hebben:

Buurkracht

Drents Energieloket

Energiewerkplaats

Energiesubsidiewijzer

Netwerk Duurzame Dorpen

Atie te Velde heeft een prachtig logo ontworpen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *