Nieuws

Dorpsvisie Drijber

Dorpsvisie Drijber

Startbijeenkomst
Op dinsdag 20 juni jl. is er een startbijeenkomst geweest over de dorpsvisie van Drijber in het dorpshuis. Een interessante avond die begon met een uitleg over wat een dorpsvisie inhoudt door Margret Wieldraaijer van Welzijnswerk Midden- Drenthe. Na een korte pauze zijn we verder gegaan met de MentiMeter. Hierbij kregen de inwoners van en om Drijber een aantal vragen gesteld wat ging over o.a. veiligheid, verkeer en de leefbaarheid in het dorp.

Uitkomsten peiling
Op de foto zie je bijvoorbeeld een vraag met daarbij de uitkomst van de inwoners. Hoe groter de letters hoe vaker het aangegeven is. Een interessante peiling dus voor ons als kleine commissie om te zien wat inwoners belangrijk vinden.

Waarom een dorpsvisie voor Drijber?
Door het maken van een dorpsvisie krijgen wij een beter beeld wat er in ons dorp speelt en weten we wat jullie belangrijk vinden. Zodra wij daar zelf een goed beeld van hebben kunnen we dit in de toekomst doorgeven en vastleggen bij de gemeente.
Doe je mee?
Om hier een beter beeld van te krijgen zullen er meerdere avonden volgen, maar zijn we ook meer mensen nodig die in groepjes mee willen kijken naar verschillende thema’s.
Zou jij bij een of meerdere thema’s willen aansluiten? Denk hierbij bijvoorbeeld aan thema’s zoals Leefbaarheid, Wonen, Duurzaamheid, Verkeer etc. We horen graag van je!!

Commissie dorpsvisie van PB Drijber
Robert Neppelenbroek (06- 13905867)
Merel Bisschop (06- 19772501)
Ellie Oosterhuis (06- 47144203)
Email: pb@drijber.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen