Nieuws

Bomen met een knipoog

In het Dagblad vh Noorden van 14 dec. staat een artikel over “kerstbomen met een knipoog” en één daarvan is van “onze” Femmie Tolsma!
Het is weer kerstbomentijd! Natuurlijk kun je zo’n traditionele groene nemen, met of zonder kluit. Maar het kan ook anders. Bloemschikkers van Studiegroep Florapart in Beilen laten zien hoe! Maandelijks komen de bloemschikkers bij elkaar en voeren onder leiding van wisselende meesterbinders een opdracht uit. Voor december is meesterbinder Alex Aalders uit Assen uitgenodigd. De opdracht luidt: maak een alternatieve kerstboom, met of zonder lichtjes. Wat dat heeft opgeleverd, laat Wonen&Co hier zien. ,,We hopen dat we anderen inspireren,” zegt woordvoerder Wil Fransen. ,,Met weinig middelen kun je ook iets moois maken, bijvoorbeeld van afval of van puur natuur met grassen en dennenappels.”

Tekst bij de afbeelding: Wat doe je met die plastic banden die een kuub stenen bij elkaar houden? Er een alternatieve kerstboom van maken! Femmie Tolsma weet met dit soort afval wel raad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen