Nieuws

Boekpresentatie Paula Laning

We lieten pap achter en brachten mam naar hun lege huis. Dit is de titel van het nieuw uitgebrachte boek van Paula.
Een boekpresentatie op de zonnige zaterdagmiddag 2 juli 2022. Weer gezellig bij elkaar (ondanks dat het boek over corona gaat). Met een kopje koffie en een koekje. Met stukjes voorgelezen door Paula, waar zelfs minister-president Mark Rutte nog een rol in heeft gehad…
Een boekpresentatie dat vol met cijfers was met het cijfer 2 in de hoofdrol. Op de achterflap staat o.a.: Twee abnormale jaren gevangen binnen twee palindroomdata, 02-02-2020 en 22-02-2022. In 40 korte hoofdstukken koppelt Paula Laning krantenberichten aan dagboekfragmenten. Hiermee wordt de reikwijdte van twee jaar coronamaatregelen goed zichtbaar. Wat kon wel en wat mocht niet? En hoe ga je daar creatief mee om?
Een boekpresentatie afgewisseld met prachtige geïmproviseerde zachte tonen op de tuba door een buurman van Paula (Tjeerd Oostendorp).
Een boekpresentatie waar het eerste exemplaar werd overhandigd aan een verpleegkundige.
En een boekpresentatie met op de achtergrond een indrukwekkend schilderij, geschilderd door de Drijberse Marijke Wessel, met als thema: Corona.

Waar het boek over gaat? Dat gaan we hier natuurlijk niet uitleggen, dat moet je toch echt zelf lezen! (Kijk op de website van Paula: https://paulalaning.nl)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen