Nieuws

Bloedzerieus naar grote hoogte op 13 sept

Een ingezonden stukje van Roelie, zij gaat ook proberen de VAM te beklimmen, op 13 september in plaats van 5 juli.
Hieronder haar stukje over de sponsorloop:

Ik zou op woensdag 5 juli een uitdaging aangaan, maar vanwege het slechte weer is dit verplaatst naar woensdag 13 september. Dan doe ik het alsnog.

Het was nog even onzeker of ik het wel moest doen. De laatste chemo heeft behoorlijk huisgehouden in mijn lijf. En juist ook daarom, ik merk aan den lijve hoe broodnodig het is, dat er onderzoek gedaan moet worden. Het is toch wel elke dag vechten tegen de GPA en daarom wil ik ook dit gevecht aangaan.
Op woensdag 13 september a.s. doe ik mee met ‘iedereen op fietsen naar grote hoogte ‘
Dit is een hele mooi initiatief van  sport Drenthe -niet voor de eerste keer- om mensen met een beperking ook de col du VAM te laten beklimmen. De start is even na 13.00 uur vanaf ’t Kaampie.
Voor mij betekent dat ik met mijn rollator de Col du VAM beklim, via de kasseien strook.
Velen hebben wellicht meegekregen dat ik al een tijdje de bulte op loop alleen het laatste stukje, de kasseien, is nog niet gelukt. Dat ga ik 13 september doen.
Om deze uitdaging te doen kunnen jullie me steunen. Voor mij is het dan een  sponsorloop. Het zou ook mooi zijn als er mensen langs het parcours staan. Dus als u niets heeft te doen, kom ons dan aanmoedigen.
Voor wie wil doneren dit is de link,
http://www.bloedzerieus.nl/doneren/
De opbrengst gaat naar vasculitis stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen