Nieuws

Bericht over Olympia’s Tour

Doel van dit bericht is nogmaals aangeven waar mensen terecht kunnen met vragen tijdens de eerste etappe op 17 oktober.

.

.

( Bericht over Olympia’s Tour nav werkgroep omgeving 15-10 )

Waar kun je terecht met vragen over Olympia’s Tour:


Op donderdag 17 oktober wordt de eerste etappe van Olympia’s Tour gereden rond de VAM-berg. De start van de etappe is om 13.00 uur. De renners rijden negen rondjes van 14,7 kilomter en finishen rond 16.15 uur. Tijdens de wedstrijd worden wegen tijdelijk afgezet als de renners passeren. Zodra de laatste renner voorbij is, wordt de weg weer vrij gegeven. Zie voor meer informatie ook het bericht van 29 september op deze website. 
Voor vragen over de wedstrijd etc, kunt u bellen met de organisatoren van het evenementThijs Rondhuis: 06-22900131Rikus Sunderman: 06-22377479 
Opmerkingen/ verbeterpunten/ klachtenHeeft u naar aanleiding van de wedstrijd op donderdag 17 oktober opmerkingen, verbeterpunten of klachten, dan kunt u die melden bij:
Dennis Schomaker,projectleider fietsevenementen, provincie Drenthepost@drenthe.nl ovv VAM-berg 17-10-201906-31671270
We nemen uw opmerkingen etc mee in de evaluatie met de organisatoren van Olympia’s Tour. Daarnaast nemen we ze mee in gesprekken met andere organisatoren van evenementen op en rond de VAM-berg, om het verloop en de communicatie van evenementen verder te kunnen verbeteren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen