Nieuws

Al een nieuw abonnement?

Sluit nog voor uw vakantie uw nieuwe abonnement af voor snel Internet! Zoals u waarschijnlijk wel weet, is er begin dit jaar
een providerwissel geweest in het glasvezelproject van Sterk Midden-Drenthe. Daardoor moeten alle abonnees opnieuw een abonnement afsluiten bij één van de nieuwe providers. Veel mensen hebben dat inmiddels al gedaan, maar in Drijber blijven de nieuwe aanmeldingen wat achter. Het is voor de voortgang van het project belangrijk dat de nieuwe abonnementen snel afgesloten worden.

Glasvezel voor de hele regio
Tijdens de eerste vraagbundeling in 2015 was het voor het project belangrijk om een score van 65% inschrijvingen te halen. Dat was bepalend voor het wel of niet doorgaan van het glasvezelproject. Die score is toen grandioos gehaald. Daardoor ontstond de luxe dat we glasvezel achter iedere voordeur in Midden-Drenthe zouden kunnen aanleggen. In de huidige situatie moeten we die 65 procent deelname opnieuw halen om de glasvezel bij iedereen in Midden-Drenthe te kunnen brengen. Hoe eerder dat percentage behaald is, hoe sneller Sterk Midden-Drenthe daarover een besluit kan nemen. Een ding is zeker: abonnementhouders worden zeker aangesloten! Schrijf u daarom ze snel mogelijk in bij één van de providers: Stipte, Fiber of Trined. Of voor zakelijke klanten: Trined of WeServe. Hoe eerder hoe beter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen