Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brainstorm EK Wielrennen

21 december 20:00

Drie van de vijf dagen is het EK Wielrennen deels in Drijber te vinden, wat een mogelijkheid is tot zichtbaarheid en feest.

Op woensdagavond 21 december wordt daarover gebrainstormd. Iedereen die wil meedenken of mee organiseren is van harte welkom om 20.000 uur in ´t Kaampie.

Het EK Wielrennen is van 20 tot en met 24 september 2023, waarvan de laatste drie dagen (vrijdag t/m zondag) ook door en in Drijber. De finish is dan bovenop de bult. Het plan is om bijvoorbeeld de start van de jeugd in Drijber zelf te doen. Gedurende drie dagen kunnen wij aan heel Europa laten zien hoe creatief, gastvrij en ondernemend Drijber is. De eerste twee dagen worden verreden in en rond Emmen.

Bovendien staan er tenten boven op de bult waar ´s avonds niets te doen is, dus daar zouden we wellicht een (misschien wel twee) grote feest(en) kunnen organiseren. Als wij in januari aan de provincie laten zien wat wij daar en hier voor moois willen neerzetten, is er wellicht (wat) geld beschikbaar, ook ter compensatie van de ‘overlast’ van een paar jaar NK Wielrennen (soms met corona beperkingen) in en rond Drijber.

Tijdens dit EK zal Drijber (slechts) af en toe gedurende een paar uur worden afgesloten, dus veel minder dan de afgelopen jaren.

Denk mee en kom aanstaande woensdagavond 21 december om 20.00 uur naar ’t Kaampie.

Gegevens

Datum:
21 december
Tijd:
20:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen