Kinderboekenweek op Drijber Airport

De hal van Kindcentrum Drijber was dinsdagmorgen omgetoverd tot de vertrekhal van Drijber Airport…

.

.

De hal van Kindcentrum Drijber was vanmorgen omgetoverd tot de vertrekhal van Drijber Airport in het kader van de opening van de Kinderboekenweek. Een drietal kleurrijke reizigers hadden bij Thomas Koek een reis geboekt naar Australië. Helaas werd de vlucht geannuleerd. Wel ontstond er bij de dames een plan om naar de maan te gaan op vakantie. Zo werd de kinderen gevraagd een raket te ontwerpen voor deze reis. Hiermee werd de Kinderboekenweek 2019 op Kindcentrum Drijber geopend. Alle kinderen van de opvang en de school waren hierbij aanwezig.

De komende weken staan bij de opvang en het onderwijs in het thema van dit jaar: Reis mee!. Ieder jaar doet men in Drijber actief mee aan de Kinderboekenweek om het lezen te stimuleren. Voorlezen, boekpromotie, een voorleeswedstrijd en tal van andere activiteiten worden georganiseerd tijdens de komende weken. De doorgaande lijn van opvang en onderwijs wordt bevorderd door de nodige gezamenlijke activiteiten.

Tekst / foto’s Pieter de Roest, dir.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *