Nieuwsbrief SGV Wijster

Zat. 7 sept. hebben we het nieuwe gymseizoen feestelijk geopend met een spectaculair klauter- en klimcircuit in de sporthal.

.

.

Feestelijke opening gymseizoen

Zaterdag 7 september hebben we het nieuwe gymseizoen feestelijk geopend met een spectaculair klauter- en klimcircuit in de sporthal. Iedereen, leden en niet-leden, opa’s en oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en papa’s en mama’s mochten meedoen. Het werd een gezellige middag.
Kom ook gymmen bij SGV! Onze gymlessen zijn op de donderdagmiddag.

Kom dit seizoen ook sporten bij SGV! We hebben aanbod voor iedereen. Bijvoorbeeld:

Zumba

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness, die muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitnesssysteem. Het is een leuke manier om lekker fit te worden.
Voor wie? Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van dansen en vrolijke muziek houdt.
Wanneer? De cursus wordt 15 keer op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in de fitnessruimte van de Meerfit op Sportpark de Meer in Wijster door Rita Bisschop gegeven. De eerste les was op 3 september, maar aanhaken kan nog. Kom gerust kijken (en gratis een les meedoen) om te bepalen of het iets voor je is. Daarna zijn de kosten € 45 voor de hele workshop (15 lessen). Aanmelden? sgvwijster@outlook.com

Total Body Workout

Total Body Workout is een gevarieerde les waar aerobics/steps en fitness worden gecombineerd. Tijdens de les gebruiken we diverse attributen zoals gewichtjes, kettlebel en dynabands. Total Body Workout is de ideale combinatietraining van uithoudingsvermogen en spierkracht. En alles natuurlijk op muziek!

Voor wie? Deze groepsles is voor zowel beginners als gevorderden (m/v) vanaf 18 jaar.
Wanneer? Elke donderdag van 19.30 tot 20.30 uur in Sporthal De Meer.
Kom gerust een keertje gratis meedoen om te kijken of het wat voor je is. Daarna betaal je een kwartaalcontributie van € 27,50.
Aanmelden? sgvwijster@outlook.com

(Ingezonden bericht SGV Wijster)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *