Op bezoek bij Attero

Zondag 23 juni was er een buurtbijeenkomst bij Attero, mede naar aanleiding van de branden bij Attero.

Buurtbewoners waren uitgenodigd door Attero onder andere om te informeren over de meerdere branden die hier de afgelopen tijd zijn geweest en wat ze daar aan gaan doen. Om 17.30 uur begon het met een woordje van Paul Ganzeboom, directeur van Attero. En tussen 17.30 uur en 20.30 uur waren er foodtrucks en verschillende activiteiten, er stond een springkussen en diverse spelletjes en je kon met een bus een rondrit maken over het terrein. Tijdens de rondrit met de bus werd verteld over de werkzaamheden en een stukje geschiedenis. Een interessante rit, want normaal zie je dit deel van Attero en van de VAM niet.

Zie ook het artikel in het Dagblad van het Noorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *