Hulp bij vliegenonderzoek

Sinds enkele jaren ondervinden bewoners rondom Drijber overlast van vliegen. Wie wil er meehelpen vliegen vangen?.
.
Afgelopen jaar is Altenburg en Wymenga een onderzoek gestart om in kaart te brengen waar deze overlast vandaan komt. Door middel van het plaatsen van plakstrips op verschillende vaste locaties (die reeds zijn bepaald) wordt bepaald hoeveel vliegen en welke soorten per locatie voorkomen. Een belangrijk onderdeel binnen het onderzoek is het vaststellen welke soorten de overlast veroorzaken.
Om dit zo goed mogelijk te doen kunnen we alle hulp gebruiken! Wie weet er immers beter welke vliegen overlast veroorzaken dan de mensen die er zelf last van hebben? Daarom de vraag of bewoners zelf vliegen willen vangen wanneer zij overlast ervaren. Hoe meer mensen overlastvliegen verzamelen, des te beter beeld zal er kunnen worden geschetst van de vliegenproblematiek. Als je mee wilt doen aan dit onderzoek kan je een email sturen naar m.terpstra@altwym.nl. Verdere uitleg volgt dan via de mail. Alvast bedankt voor uw medewerking.

3 Responses to Hulp bij vliegenonderzoek

  1. Joost schreef:

    Dit mailadres werkt niet…. m.terpstra@altym.nl geeft een foutmelding.

  2. Paula schreef:

    Dankjewel, Joost, we zullen het aanpassen in het bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *