KoffieKiosk Het Blinkerdje

Iedereen is van harte welkom bij koffiekiosk het Blinkerdje Vamweg 5 9418 TM te Wijster. (Aan de voet van de Vamberg.)

U kunt bij ons middenin de natuur genieten op ons zonnige terras. Wij zijn geopend van donderdag tot zondag. Wij beschikken over een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren en vanaf hier kunt u het mooie gebied verkennen, zowel te voet als per fiets. Wandel- en fietsroutes gratis verkrijgbaar.

Er zijn verschillende versnaperingen te krijgen, zoals: diverse soorten koffie, frisdranken, ijs, pannenkoeken, snacks en broodjes . Ook zijn er speciale arrangementen voor groepen mogelijk, alleen in overleg.
Dan graag bellen met 06-36279919.

2 Responses to KoffieKiosk Het Blinkerdje

  1. F van luyt schreef:

    Bent u tijdens de corona open

  2. Gea schreef:

    Een heerlijk en fijn stekkie om even op adem te komen; een kopje koffie, een snackje, een ijsje of een schotel. Hele lieve mensen die Het Blinkerdje runnen; vriendelijk, meelevend, gemoedelijk gastvrij.
    Een aanrader om tijdens uw verblijf in Midden-Drenthe deze koffiekiosk te bezoeken ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.