Wegafsluiting i.v.m Healthy Ageing Tour

Op 12 maart wordt de weg “achter de VAM” langs afgesloten voor alle verkeer tussen 09:00 en 14:00 uur.

.

.

Klik hier voor de originele aankondiging.

Van 10-12 maart vindt de internationale vrouwenkoers Healthy Ageing Tour plaats. Uiteraard onder strenge voorwaarden. Het evenement vindt plaats op hermetisch afgesloten parcoursen, er is geen publiek toegestaan en alle deelnemende teams/organisatie/jury zitten in een bubbel en worden getest.

Op vrijdag 12 maart vindt de etappe op de VAM-berg plaats. De start is om 9.30 en de finish rond 13.00. Dit is een verkorte ronde ten opzichte van het NK. We rijden niet over de Drijbersche Es maar de kortste weg over De Blinkerd terug naar de berg. We komen dus niet door Drijber en de doorgaande weg Wijster – Drijber blijft normaal open. De verkeershinder is dus minimaal. De teams parkeren op de parkeerplaats onderaan de berg. Hierbij de link van de route zodat je een goed beeld erbij hebt. https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2868464

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *