Diamanten huwelijk in Drijber

Dat is toch wel een feestje waard. Maar helaas gaat dat nu niet… helpen jullie mee om er toch een feestelijke dag van te maken?

Wiebe (de oudste inwoner van Drijber) en Alie Bethlehem zijn 24 februari 60 jaar getrouwd. Dit hadden ze graag willen vieren, maar dat kan helaas op dit moment niet. Als familie willen we er toch graag voor zorgen dat het voor hen een feestelijke dag wordt, het zou leuk zijn als zoveel mogelijk Drijbenaren daarbij willen helpen!

Het zou erg leuk zijn als ze veel kaartjes mogen ontvangen die dag. Het adres van Wiebe en Alie is Nijenkamp 19 (9419 TM), daar kunnen kaartjes naartoe gestuurd worden.

Ook willen we filmpjes verzamelen, deze versturen wij verdeeld over de dag (ze hebben een tablet 😉). Dus als je een filmpje wil opnemen voor hun trouwdag, zou dat ook erg leuk zijn, alles is welkom! Het filmpje kan je naar Marlon (06-17761691) sturen (bij voorkeur horizontaal gefilmd). Wij sturen het op de trouwdag naar onze opa en oma, zodat ze de hele dag door digitale bezoekjes hebben.

Wiebe en Alie weten hier niets van, we houden het graag een verrassing 🙂

Danique en Marlon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *