Thuiswerken en struun’n door Drieber

Een ingezonden bericht van Sjoerd over thuiswerken, struun’n, een aanplakbord en rommel…

.

.

Een van de voordelen van thuiswerken is dat je er niet per se thuis voor moet blijven. Voor de afwisseling ben ik deze week maar eens in mijn ouderlijk huis neergestreken. Gezond en zo goed als het gaat de maatregelen in acht nemend. Ook leuk om dan weer eens een ommetje te maken en te genieten van de mooie Drijberse omgeving. Bijna weer ‘thuis’ valt mij plotseling wat op. Het aanplakbord midden in het dorp is nog maar net aangepast. Aha, de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is begonnen. Mark Strolenberg wil met de VVD ‘Samen Sterker Verder’. Dat is mooi maar schoner en socialer is het in ieder geval niet. Asociaal en vervuilend wel. De rommel ruim ik wel op. Moi. De twee foto’s spreken voor zich.

Auteur: Sjoerd Bazuin Datum: 29 januari 2021.

One Response to Thuiswerken en struun’n door Drieber

  1. Geesje de Jong schreef:

    Dat lijkt mij een slecht begin voor deze Mark Strolenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *