Online Pubquiz

Op zaterdagavond 28 november is het tijd voor de eerste Drijberse online editie van de pubquiz.

.

.

De pubquiz zal worden gehouden via GoToMeeting, een platform waarmee je kan videobellen. Om deel te kunnen nemen heb je een laptop/computer nodig met toegang tot internet, je hoeft hiervoor geen apps te downloaden. Verder is het leuk als je een webcam hebt, maar dat is niet noodzakelijk. De link naar de ruimte voor de pubquiz zal op een later moment worden gedeeld.

Teams mogen uit maximaal 4 personen bestaan. Ben je alleen, of met z’n tweeën en kan je wel wat versterking gebruiken? Geef dit dan aan bij aanmelding, dan kunnen we kijken of we een team samen kunnen stellen. Als je als team niet bij elkaar woont, of niet fysiek af wilt spreken, is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen via bijvoorbeeld Whatsapp om zo met je teamgenoten te kunnen overleggen.

Vanaf 20.00 uur is de inloop (zo kan je testen of alles werkt, en eventueel een praatje maken), om 20.30 uur start de pubquiz.

Wil je meedoen? Leuk! Stuur een mailtje of appje naar Robert Neppelenbroek om je aan te melden. Dat kan via rneppelenbroek@gmail.com of via 06-13905867.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *